Nieuwsbrief Boekhandel van Rossum

Belangrijke informatie voor wie zich in wil schrijven op onze nieuwsbrief. Lees wat nu volgt goed en aandachtig door.
Hieronder kunt u zich inschrijven voor onze e-mail nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief houden we u op de hoogte van lezingen, evenementen, en andere dingen die gebeuren bij Boekhandel van Rossum. Wij danken u voor uw interesse en verwelkomen u graag! In verband met nieuwe wetgeving rondom het beheren van e-mail-nieuwsbrieven, zijn wij verplicht om u in het inschrijvingsproces een aantal stappen te laten doorlopen. Als u één van die stappen niet of niet helemaal doorloopt, is het ons wettelijk niet toegestaan u onze nieuwsbrief te sturen. Daarom hier een overzichtje van waar u op moet letten. Het lijkt een omslachtig proces, en dat is het ook, maar wij zijn wettelijk verplicht om u te vragen het te doorlopen.
1. Vul het formulier volledig in.
2. Klik met uw muis het vinkje aan bij het woord 'Nieuwsbrief'.
3. Als u op 'Abonneren' heeft geklikt, volgt een tweede pagina, waar u de vraag krijgt te bevestigen dat u geen 'robot' bent. Zet ook hier een vinkje. En vergeet niet om wéér op 'Abonneren' te klikken.
4. Hierop ontvangt u een e-mail. In die e-mail staat een bevestigingslink. Op die link moet u klikken. Pas dan bent u ingeschreven op onze mailinglijst. LET OP: het kan zijn dat uw spamfilter deze e-mail uit uw inbox weert en in de spamfolder plaatst. Check daarom, als u geen e-mail lijkt te ontvangen, uw spamfolder.
5. Staat de mail in uw spamfolder? Vergeet dan niet om, naast het klikken op de bevestigingslink, uw mailprogramma of -client te laten weten dat deze mail geen spam is. Anders verdwijnen ook onze nieuwsbrieven in uw spamfolder.
* geeft verplicht aan
Vul hier uw e-mail adres in.

De informatie die u via dit formulier aan Boekhandel van Rossum verstrekt, zal enkel en alleen gebruikt worden om u via mailings op de hoogte te houden van wat er in en rondom onze winkel gebeurt, voornamelijk m.b.t. lezingen en evenementen.

Email Marketing Powered by Mailchimp